Over BB105

BB105 is in 2010 opgericht door de ondernemers Rick & Heleen Brantenaar en is voortgekomen uit een afstudeeropdracht die ze samen in 2008 hebben mogen afronden. Inmiddels heeft Rick een andere werkuitdaging gevonden en heb ik, Heleen, me gestort op de webshop maar daarnaast maak ik zeker nog gebruik van de Marketing skills van Rick.

In de webshop wordt kleding verkocht welke gericht zijn op het seizoen. Hoe werkt dat?

Het jaar is opgesplitst in 2 delen, lente en zomer en herfst en winter. In de lente en zomer worden er voornamelijk T-shirts en Hemdjes etc. aangeboden en in de herfst en winter bijvoorbeeld Sweaters en Hoodies. Per seizoensdeel staan deze kledingstukken centraal en daarnaast zijn naast de seizoensgebonden artikelen, ook andere artikelen te vinden zoals bijvoorbeeld babyponcho’s.

BB105 heeft een lage drempel, dat moet ook wel want ik ben maar 1.48cm 😃. Deze lage drempel houdt in dat ik makkelijk te bereiken en aanspreekbaar ben. Neem dan ook contact op als er iets niet goed is of als er meer informatie nodig met betrekking tot een artikel of andere zaken. Telefoon 0611011007 of E-mail info@bb105.nl

Zie ik jullie bestelling binnenkort voorbijkomen? Leuk! Ik ben benieuwd wat ik mag inpakken.

Fijne dag,
Heleen

 

Heleens Seizoen favoriet

Herenpoloshirt

Een echte aanrader voor het lente en zomerseizoen, is het Herenpoloshirt van het Italiaanse merk Payper. Deze polo heeft fijne contrasterende strepen en is van 100% katoen. Hij is te verkrijgen in de kleuren rood, wit en blauw.