Herroepingsrecht en Retourneren

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat aan BB105 geretourneerd worden. Het herroepingsrecht vervalt als:

    1.  U de geleverde producten zelf heeft bewerkt of door derden heeft laten bewerken;
    2.  De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van BB105;

Wanneer u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, bent u verplicht dit binnen 7 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan BB105. Het kenbaar maken kunt u doen middels een e-mail te sturen naar: info@bb105.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Als slechts een deel van de bestelling wordt teruggestuurd, dan wordt alleen het orderbedrag van het desbetreffende artikel teruggestort en worden er geen verzendkosten niet terugbetaald.

 

Product retourneren

 

U kunt het product retour sturen nadat u contact heeft opgenomen met BB105. Alleen een pakket wat voldoende is gefrankeerd wordt in behandeling genomen!

 

Retouradres

BB105

Kagertuinen 49

2172 XJ Sassenheim