Home » Herroepen en Retourneren

Herroepingsrecht en Retourneren

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat aan BB105 geretourneerd worden. Het herroepingsrecht vervalt als:

    1.  U de geleverde producten zelf heeft bewerkt of door derden heeft laten bewerken;
    2.  De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van BB105;

Wanneer u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, bent u verplicht dit binnen 7 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan BB105. Het kenbaar maken kunt u doen middels een e-mail te sturen naar: info@bb105.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Product retourneren

 

U kunt het product retour sturen nadat u contact heeft opgenomen met BB105. Alleen een pakket wat voldoende is gefrankeerd wordt in behandeling genomen!

 

Retouradres

BB105

Kagertuinen 49

2172 XJ Sassenheim